Prima pagină » Rugăciunea Sfintei Mucenițe Drosida pentru iertarea păcatelor familiei și pentru sănătate
Credinta

Rugăciunea Sfintei Mucenițe Drosida pentru iertarea păcatelor familiei și pentru sănătate

 

 

Umbla în lucrurile mamei sale atunci când a făcut o descoperire fabuloasă! A devenit milionar, după ce a ieșit la iveală un secret vechi de 55 de ani!

 

 

Pe 22 martie Biserica pomeneste patimirea Sfintei Mucenite Drosida, fiica imparatului roman Traian. Tot in aceasta zi, toate femeile sunt incurajate sa rosteasca o rugaciune ajutatoare, pentru mantuirea familiei si pentru sanatate.

Rugaciunea se citeste de dimineata. Iata mai jos si textul rugaciunii!

”Auzi-ne pe noi, Milostive si Puternice Doamne, ca prin rugaciunile noastre sa se reverse harul Tau asupra noastra. Fii milostiv, Doamne, adu-Ti aminte de porunca Ta, ca sa se inmulteasca neamul crestinesc, si fii noua ocrotitor milostiv, ca sa se pastreze prin puterea Ta ce ai randuit Tu.

Tu ai facut cu puterea Ta din nimic si ai pus inceput lumii, l-ai facut pe om dupa chipul si asemanarea Ta si ai ajutat toti pacatosii.

Auzi-ne pe noi, Milosarde, pe robii Tai care suntem uniti prin dragostea ta si cerem ajutorul Tau, revarsa mila Ta asupra noastra, ca sa ne vedem familiile sanatoase pana pana in neamul al treilea si chiar al patrulea si sa ajungem la mantuire pana la adanci batraneti.

Sa se invredniceasca de Imparatia Cerurilor prin Domnul nostru Iisus Hristos, Caruia I se cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant in vecii vecilor.

Amin.”