Prima pagină » Mesajul unei femei către „fostele” iubite ale partenerului ei !
Povesti de viata

Mesajul unei femei către „fostele” iubite ale partenerului ei !

 

 

Mesajul unei femei către „fostele” iubite ale partenerului ei ! Merita citit

 

 

Mesajul scris de Stephanie Monique Solis are nu un destinatar, ci mai mulţi. Mai exact, toate fostele iubite ale actualului ei partener.

„Pentru fetele care l-au părăsit: Vă mulţumesc foarte mult! Vă mulţumesc că aţi ieştit din viaţa lui sau că l-aţi lăsat pe el să iasă din viaţa voastră. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat şansa să îl iubesc şi să fac lucruri care îl fac fericit, pentru a-l păstra aproape de mine. Vă mulţumesc că l-aţi rănit. Dacă nu făceaţi asta, nu ar fi învăţat ce înseamnă să ai ceva valoros cum avem noi acum sau să simţi ce simţim noi acum”, a postat tânăra pe Instagram.

„Voi face tot ce voi nu aţi făcut pentru el, voi fi alături de el, îl voi pune pe el pe primul loc, nu îl voi face să se simtă ca şi cum e doar o opţiune pentru mine, îi voi da toată afecţiunea mea, chiar şi dacă nu o va cere el. O să am eu grijă de bărbatul pe care voi nu l-aţi apreciat. Îl voi iubi. Voi face orice pentru a-l ţine lângă mine şi pentru a-l face să rămână. Îl voi iubi pentru ceea ce este şi îl voi sprijini în orice vrea să fie. Voi fi partenera care voi nu aţi reuşit să fiţi pentru el. Voi fi femeia care nu va face niciodată aceleaşi greşeli pe care voi le-aţi făcut. Nu îl voi lăsa niciodată să plece”, a adăugat ea.

În plus, Monique a postat şi o poză în care apare alături de iubitul ei, îndemând internautele să facă la fel la rândul lor şi să-i preia mesajul.

Scrisoarea tinerei a devenit virală!

 

Sursa : onlinepeulita.com