Prima pagină » Idei practice pentru amenajarea unui balcon micut
Flori si gradina

Idei practice pentru amenajarea unui balcon micut

 

 

Idei  practice pentru amenajarea unui balcon micut

 

 

Ai un balcon mic si nu stii cum sa imparti spatiul astfel incat sa iti poti bea cafeaua in liniste dimineata dar sa te si bururi de frumusetea florilor? Tot ce trebuie sa faci este sa imparti spatiul in asa fel incat sa te bucuri din plin de el. Iata cateva trucuri utile.

Scaune si masuta de cafea

Intr-un balcon de mici dimensiuni este posibil sa nu intre o masa si niste scaune speciale, insa poti opta pentru niste scaune mai mici, eventual pliabile pe care sa le poti strange cand nu ai nevoie de ele. In loc de masuta de cafea poti folosi un alt scaun de mici dimensiuni sau o masuta pliabila, pe care sa poti tine cana de cafea.

Monteaza spaliere

Peretii exteriori ai cafea si, care dau in bacon pot fi folositi pentru plantele cataratoare. Monteaza spaliere pe acestia si planteaza orice planta cataratoare iti doresti. Iedera este una dintre plantele cele mai usor de ingrijit si are o crestere rapida, asadar te poti bucura de frumusetea ei la putin timp de la plantare.

Ghivece cu plante

Spatiul dintr-un balcon mic trebuie folosit la maximum. Asadar, parapetul terasei este perfect pentru a agata jardiniere sau ghivece mici cu flori. Indicat este sa le amplasezi in partea exterioara a parapetului nu in interior pentru a-ti ocupa mai mult spatiu. De asemenea, ghivece pentru plante atarnatoare pot fi prinse de tavan.

Planteaza flori colorate care sa iti infrumuseteze diminetile. Plantele in ghivece mici fac ca spatiul sa para mai mare si mai bogat.

 

Imagini pentru balcon mic inchis

Imagine similară

14 idei geniale pentru amenajarea unui balcon mic

Sursa : Архидея