Prima pagină » Horoscopul Legilor Karmice: Vezi Invatatura fiecarei Zodii in aceasta viata
Horoscop

Horoscopul Legilor Karmice: Vezi Invatatura fiecarei Zodii in aceasta viata

 

 

 

 

Cele 12 legi ale Karmei ni se aplica tuturor fara deosebire! Totusi, in functie de zodie putem sa fim atenti in mod particular asupra unui mesaj karmic ce ne priveste in mod direct. Care este invatatura karmica pentru zodia ta?

 

BERBEC Legea karmica a expansiunii

Cum tot ceea ce este in Univers este energie, Universul se extinde de la nivele joase de constiinta, catre inalt. Schimbarile si evolutia sunt inevitabile fiindca energia se extinde mereu. Universul se extinde prin haos, reorganizare si ordine, intr-un ciclu fara sfarsit al schimbarilor si al dezvoltarii, pentru o forma mereu mai buna.

TAUR Legea karmica a  atractiei

Gandurile tale si emotiile tale dominante fac sa se manifeste un tip de realitate. Asa pot deveni realitate dorintele, dar in acelasi fel si temerile. Cele mai ardente dorinte ale tale sau gandurile tale cele mai intense, pe care le ai intentionat sau neintentionat, ajung sa se manifeste. Cu cat te concentrezi mai tare asupra lor, cu atat mai puternice devin.

GEMENI Legea karmica a neutralitatii

Asa cum legea gravitatiei face ca totul sa fie atras de pamant, aceasta Lege a Karmei se aplica tuturor, fara nicio exceptie. Universul este neutru: nu exista favorizati, nu exista blestemati, exista doar fiinte divine create de Dumnezeu si toate aceste fiinte sunt iubite egal, profund si complet.

RAC Legea karmica a acordului

Cel mai mare adevar pe care fiecare trebuie sa il retina este faptul ca am fost de acord sa venim aici si sa experimentam tot ceea ce ni se intampla sau ni se va intampla. Universul functioneaza in baza unei legi simple: Tot ceea ce se intampla are la baza un angajament aprioric, bazat pe justitia karmica.

LEU Legea karmica a deschiderii spre constiinta

Relaitatea ta inconjuratoare se schimba pentru a reflecta stadiul de invatatura la care ai ajuns. Cu cat constiinta ta se deschide, ajungand la niveluri mai adanci ale adevarului, cu atat realitatea ta se manifesta la niveluri superioare. Acesta este un proce gradual care te ajuta sa acumulezi lectiile vietii in pace.

FECIOARA Legea karmica a iubirii

Karma incepe si se termina in iubire. Karma a fost creata pentru a te propulsa pe tine, ca Suflet, intr-o calatorie personala prin Univers. Calatoria ta se sfarseste atunci cand vei fi invatat sa iubesti neconditionat. Scopul karmei si al reincarnarilor este acela de a ne aduce pe fiecare la starea de iubire divina, fericire si constiinta.

BALANTA Legea karmica a echilibrului

Scopul acestei legi este aceea de a invata echilibrul. Lipsa echilibrului este motorul ciclului personal al reincarnarilor. Fata de ceea ce manifesti ura, devii in alta viata. In acest mod este echilibrul atinc. Pentru ca asa intelegi, devenind ceea ce nu puteai patrunde si incetezi a-l mia judeca si nemanifestan asteptari nerealiste.

SCORPION Legea karmica a cauzei si a efectului

Ceea ce ai facut celorlalti in vieti trecute sau in aceasta viata, se intoarce asupra ta. Daca in mod constient actionezi din iubire fata de tine insuti si fata de ceilalti, iti schimbi prezentul si viitotul karmic si te indrepti catre un viitor luminos si deplin.

SAGETATOR Legea karmica a conexiunii

Te conectezi cu oameni, cu oportunitati si evenimente care iti sunt necesare pentru a-ti manifesta dorintele, daca te astepti, iti doresti si le lasi sa se intample! Sa permiti, sa lasi sa se intample inseamna sa te deschizi si sa crezi ca ceea ce iti doresti va veni. Dorintele tale se vor manifesta in realitate asa cum iti doresti daca ai incredere.

CAPRICORN Legea tuturor posibilitatilor

Nu exista absolut nici un sfrasit pentru fericirea pe care o poti experimenta sau pe care o creezi. Fiindca toata puterea de a realiza ceea ce iti doresti porneste din tine. Fiecare moment aduce cu sine noi posibilitati si oporyunitati de actiune. Tot ceea ce visezi, poti face, poti fi, avea in acest univers al infinitelor posibilitati… Acesta este dreptul tau din nastere, ca fiinta divina.

PESTI Legea invataturii

Ne-am reincarnat pentru a afla ceea ce este iubire si ceea ce nu este iubire. Intr-o lume a dualitatilor experimentam opozitia bine – rau, problema solutie, etc pana evoluam catre divin, iubire, fericire si constiinta. Travesam un cerc divin unde nu exista sfant fara trecut si nu exista pacatos fara viitor – pana ne invatam lectiile.

VARSATOR Legea karmica a puterii

Puterea ta personala provine din capacitatea de a decide constient sa iei controlul asupra karmei tale acceptand tot ceea ce se intampla si asumandu-ti responsabilitatea pentru viata ta si actionand mereu cu blandete si iubire.

 

Sursa: zeolit mineralul terapeutic