Prima pagină » Cum sa cureti baia fara sa inhalezi substante toxice
Casa de vis

Cum sa cureti baia fara sa inhalezi substante toxice

 

 

Cum sa cureti baia fara sa inhalezi substante toxice

 

 

Apa, aerul si curatenia sunt principalele articole din farmacia mea” spunea Napoleon I. La fel ca si bucataria, baia este locul care necesita cel mai mult timp pentru curatare. Prin natura ei, este foarte utilizata si se murdareste foarte repede. Sunt multe suprafete diferite si fiecare trebuie abordata in mod diferit.

Curăţarea căzii în care facem baie nu este întotdeauna cel mai frecvent lucru pe care îl efectuăm, cei mai mulţi recunosc că nu o fac chiar deloc.
Indiferent ce ar crede majoritatea oamenilor,sunt moduri simple şi uşoare de aţi păstra duşul curat.
De sărbători e foarte important să-ţi menţii baia curată,din cauza musafirilor care îţi intră şi îţi ies din casă.
De la curăţarea uşilor cabinei de dush pâană la spălarea prosoapelor, există 7 moduri de a scapă de mizeria din baie şi a menţine în ordine şi curăţenie baia.
Până urmă, cine ar vrea să se spele într unoc murdar?nu?

1.Previne rezidul care rămâne de la săpun pe cadă făcând aceste trucuri zilnice. Spală pereţii căzii cu o soluţie formată jumătate apă,jumătate oţet şi şterge cu o cârpă.

2.Nu contează neapărat cât de des o faci atâta timp cât o faci, poate fi şi o dată pe lună, este foarte important să- ţi menţii prosoapele şi jaluzelele curate. Cine ar vrea o substanţă neagră să se scurgă în timp ce tu vrei să te speli?

3.Cimentul este folosit pentru a astupă găurile dintre cadă şi pereţi, dar deseori de la săpun sau şampon poate capătă diferite culori sau pot arată groaznic după un timp.
Într-o găleată cu apă fierbinte aruncă nişte oţet alb, o cană de amoniac şi jumătate de cană de bicarbonat de sodiu şi începi şi freacă cu o periuţă.

4.Nu lasă apă să se umple peste măsură în cadă.
Cel puţin o dată pe luna este indicat să turnăm apă fiartă în gura scurgerii,o cană de oţet şi jumătate de cană de bicarbonat de sodiu, iar apoi iarăşi o cană de apă fierbinte. Aşteptaţi 10 minute ,iar apoi turnaţi apă fiartă pentru a spală scurgerea.

5.Dacă le aveți nu le neglijați. Combină puţin oţet cu puţin bicarbonat de sodiu şi vei avea o baie curată.
Împrăştie soluţia pe uşile duşului, lasă cam o ora să şi apoi şterge cu o cârpă.

6.Dă-i drumu la apă fierbinte în dush pentru câteva minute să se înmoaie mizeria, apoi foloseşte aceeaşi soluţie de mai sus pentru a freca şi a şterge.

7.Încearcă să faci curățenie generală în baie săptămânal.
Nu trebuie să parcurgi aceeaşi paşi tot timpul de fiecare dată când îţi cureţi duşul.
Dar ar trebui să-ţi formezi un obicei cel puţin o dată pe lună să cureţi baia folosindu-te de aceste trucuri folositoare.

 

Sursa : Tasta