Prima pagină » Coronite din crengi de brad la usi – Idei de ornamente de iarna. Cum ne impodobim casa de Craciun ieftin si de bun gust
Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Coronite din crengi de brad la usi – Idei de ornamente de iarna. Cum ne impodobim casa de Craciun ieftin si de bun gust

 

 

Cum ne impodobim casa de Craciun ieftin si de bun gust. Uite cateva idei simple!

 

 

Exista o sumedenie de lucruri din care putem realiza decoruri minunate in casa. Globurile, beteala sau crengile de brad fiind doar cateva dintre ele. Prin urmare ne-am spus ca nu ar fi rau sa vi le prezentam inca de pe acum. De ce inca de pe acum? Pentru a avea timp sa le alegem pe cele mai frumoase.

 

Ornamente de iarna – Idei de a le accesoriza

Cate idei de ornamente de iarna, tot atatea accesorii pe care le putem folosi. Ca de exemplu, funditele. Cu totii stim cum se face o fundita. Am invatat asta inca din copilarie. Ei bine, iata ca le putem folosi pentru a infrumuseta coronitele din crengi de brad. Globurile stralucitoare sunt o alta categorie de accesorii pe care le putem folosi la infrumusetarea decoratiunilor de iarna.

Daca tot avem avem atatea posibilitati de a accesoriza coronitele din crengi de brad, de ce sa nu folosim si mascote amuzante. Ca de exemplu figurinele sub forma de oameni de zapada. Sunt de sezon si fac parte din categoria ornamentelor care nu ar trebui sa lipseasca din decor.

Nu stim ce culori se poarta anul acesta, dar stim ca putem avea, cu putina indemanare si multa imaginatie, cele mai frumoase decoratiuni de sarbatori.

Ca de obicei, nu incheiem fara sa va spunem ca puteti comenta pe pagina noastra de facebook aceste idei de ornamente de iarna. Si nu in ultimul rand sa le spuneti si prietenilor despre ele printr-un simplu Like and Share. Iata!

 

ornamente de iarna

ornamente de iarna

ornamente de iarna

ornamente de iarna

Imagine similară

Imagini pentru Ornamente sub forma de braduti – Idei de decoratiuni de iarna

Imagine similarăImagine similară

Imagine similară

Imagine similară

Imagini pentru Ornamente sub forma de braduti – Idei de decoratiuni de iarna

Imagine similară

Imagine similară

Imagine similară

 

Sursa:   Ideipentrucasa.ro